top of page

Sähköposti 

emmasikanenart@gmail.com

 

Puhelinnumero 

045 1132 432

 

Osoite 

Klondyketalo

Kumitehtaankatu 5B Kerava

4. Kerros

Kun varaat ajan tatuoitavaksi

Mikäli olet kiinnostunut ottamaan tatuoinnin, ota minuun yhteyttä! Puhelimitse minut saa parhaiten kiinni aamupäivisin ja iltaisin, ja minua saa tavoittaa myös tekstiviestitse, sosiaalisen median kautta, sekä WhatsAppissa.

Kaikki tatuointiisi liittyvät tiedot tulee kuitenkin lähettää sähköpostitse, ettei tietosi pääse hukkumaan. Kun olet yhteydessä tatuointi ideastasi ja toiveista, liitä mukaan tiedot tatuoinnin paikasta ja sen arvioidusta koosta, ja liitä mukaan mahdolliset lähdemateriaalikuvat niin saan paremman käsityksen hakemastasi tyylistä. Mikäli kyseessä on peitekuva, lähetäthän kuvan peitettävästä tatuoinnista. Muista lisätä mukaan puhelinnumerosi.

Ennen tatuointiaikaasi voit halutessasi tulla paikan päälle käymään, mutta se on harvoin tarpeellista. Mikäli se on tärkeää lopputuloksen kannalta, sovitaan siihen aika erikseen.

Käytän työskentelyssä mielelläni valokuvia referenssinä muuttaen niitä tatuointiin sopivalla tavalla. Tarvittaessa piirrän luonnoksia, mutta monesti kuvan kannalta luonnos ei ole välttämätön, joten olethan varma, että pidät työnjäljestäni gallerioideni perusteella ja pystyt luottamaan minun tekevän sinulle parhaan mahdollisen kuvan ilman luonnostakin. Jos haluat välttämättä luonnoksen ennen aikaa, veloitetaan siitä erikseen sovittava maksu.

Mikäli ajan varauksen jälkeen sinulle tulee tarve siirtää tai perua aikasi, teethän sen viipymättä. Peruutathan aikasi kuitenkin viimeistään 2 vuorokautta aiemmin, myöhemmin peruutettavista varauksista tulee esittää lääkärintodistus. Sitoudut ajanvarauksella maksamaan peruuttamattoman ajan arvioidusta loppusummasta 50 prosenttia.

Jos sinulla on minulle kiireellistä asiaa ja en ole vastannut sähköpostiin tai puhelimeen, niin otathan yhteyttä uudelleen. Sähköposteihin vastaamiseen saattaa mennä jopa viikko, ja olen pahoillani mahdollisesta viiveestä.

Saapumisohje

Tilani sijaitsevat Keravan Klondyketalossa, B rapun neljännessä kerroksessa. Paikalle pääsee hyvin julkisilla, erityisesti junalla, sillä rakennus sijaitsee Savion juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Alueelta löytyy myös maksuttomia parkkipaikkoja.

Kun astut sisään B rappuun, lähde kulkemaan vasemmalle. Lasi-ovien jälkeen käänny heti oikealle ja saavut hissille, jolla pääset 4. kerrokseen. Hissistä poistuttua käänny oikealle kulman ympäri ja jatka ikuisuudelta tuntuvaa, hieman mutkaista käytävää pitkin suoraan, läpi lasiovien, ja edelleen kunnes saavut tilojeni luokse oikealla puolella käytävää. Oveni vieressä on musta kyltti maamerkkinä.

Saapumisohjeet.png
Kun tulet tatuoitavaksi

Muista syödä hyvin ennen tatuoitavaksi tuloa, ja laita päällesi mukavat ja kiristämättömät vaatteet. Suosittelen ottamaan myös evästä ja juotavaa mukaan. Tiloistani löytyy jääkaappi, mikro, ja kahvinkeitin, joita voit käyttää vapaasti.

Tilani sijaitsevat rauhallisessa, yksityisessä tilassa Klondyketalon neljännessä kerroksessa, eli ei kivijalkaliikkeessä. Sinulle on varattu täysin oma rauha jota ei kukaan tule keskeyttämään. Paikalla tulen olemaan vain minä, ja mahdolliset seuraavat asiakkaat odottavat tilojen ulkopuolella käytävällä, jossa heille on varattu oma istuma alue.

Saat myös vapaasti pitää niin monta taukoa kuin tarvitset WC käynneille, ruokailulle, happihyppelyille ja muulle huilaamiselle. Tupakointi on sallittu ulkotiloissa. Tatuoiminen tapahtuu sinun ehdoillasi, ja yritän parhaani mukaan tehdä käynnistäsi mahdollisimman miellyttävän kokemuksen.

Jos tatuoitavana oleminen kuitenkin alkaa tuntua liian pahalta, voimme huoletta myös keskeyttää session ja varata sinulle uuden ajan jatkaaksemme tatuointiasi toisella kertaa. Voimme myös varata useamman lyhyemmän ajan jos tämä vaihtoehto on parempi.

Näin hoidat uutta tatuointiasi

Teen tatuoinnit hygieenisesti ja kertakäyttöisillä neuloilla. Puhdistan ihon ennen ja jälkeen toimenpiteen. Tatuoimisen jälkeen tuore tatuointi peitetään kelmulla tai kalvolla, jotta epäpuhtauksia ei pääse avohaavaan. Parhaimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi ja välttyäksesi komplikaatioilta on ensisijaisen tärkeää noudattaa hoito-ohjeita täsmällisesti.

Huono jälkihoito hidastaa myös ihon paranemista ja heikentää lopullista tulosta. Uuden tatuoinnin hoito vastaa haavan hoitoa, joten ole erityisen varovainen ensimmäisinä päivinä! Tatuoinnin parantaminen on asiakkaan vastuulla, joten MUISTA HUOLELLINEN JÄLKIHOITO!

 

Jos sinulla on KELMU, poista se 2–4 tunnin kuluttua. Jos sinulla on KALVO, poista se 3–4 päivän kuluttua. Mikäli tatuointi vuotaa kudosnestettä kalvon ohi, tai kalvo alkaa irtoamaan itsestään, voit joko poistaa sen, tai vaihtaa uuteen. Voit myös poistaa kalvon jos sen alla oleva iho alkaa punoittamaan, tai tuntuu muuten epämukavalta.

- Kalvoa ei tarvitse poistaa suihkua varten. On normaalia että kalvon alle kertyy kudosnestettä, jonka vuoksi kuva saattaa näyttää hetkellisesti epäselvältä. Hikoilu saattaa heikentää kalvon pysymistä ja toimivuutta. Kalvosta saattaa jäädä jälkeen liimainen pinta iholle, mikä poistuu pesun yhteydessä.

Kelmun tai kalvon poiston jälkeen, pese tatuointisi huolellisesti lämpimällä vedellä kunnes tatuoinnin pinta on täysin puhdas kudosnesteestä ja verihyytymistä. ÄLÄ HANKAA! Kun tatuointi on täysin puhdas, kuivaa iho puhtaalla pyyhkeellä tai talouspaperilla varovasti painellen. Vaihda yllesi puhtaat vaatteet, ja sänkyyn puhtaat lakanat.

- Tatuoinnistasi saattaa vielä tulla kudosnestettä ja ylimääräistä mustetta joka voi tarttua vaatteisiin, mutta mustassa kankaassa nämä eivät yleensä näy.

Pesun jälkeen tatuointi tulee heti rasvata huolellisesti. Pese kätesi aina ennen rasvausta. Ensimmäisellä viikolla suosittelen käyttämään Locobase Repair rasvaa (vaihtoehtoina käyvät myös Avene Cicalfate, La Roche-Posay Cicaplast Baume B5, tai Easy Tattoo), ja tämän jälkeen voit halutessasi siirtyä käyttämään kevyempiä rasvoja.

Ensimmäisellä kerralla levitä rasvaa useita ohuita kerroksia tuoreen tatuointisi päälle niin että annat edellisen kerroksen imeytyä ensin kunnolla. Kun tatuointi ei enää ime rasvaa, voit peittää sen tarvittaessa vaatteella, mieluiten hengittävällä puuvillakankaalla.

Jatkossa pese tatuointisi aamuin illoin (tarvittaessa enemmän, esim. jos rasva pääsee paakkuuntumaan tai siihen tarttuu epäpuhtauksia). Rasvaa päivittäin useasti ohuin kerroksin, ettei tatuointi pääse kuivumaan. Vältä kuitenkin liiallista rasvan kerrostamista, jotta iho saa hengittää.

- Parantuakseen hyvin tatuointi tarvitsee ilmaa, älä siis peitä sitä tarpeettomasti muovilla tai kankaalla, ellei sinulla ole hengittävää haavakalvoa.

Noin 4–7 päivän jälkeen iho alkaa kuoriutua samaan tapaan kuin auringon polttama, uusiutuva iho. Alta paljastuu tuore iho, joka voi olla paikoitellen epätasainen. Ihon uusiutuessa voi tatuoinnin alueella tuntua kutinaa, mutta sitä ei saa raapia eikä sille saa aiheuttaa rasitusta. Jatka rasvaamista päivittäin, kunnes iho näyttää uusiutuneen.

- Pahimmassa tapauksessa tatuointia hangatessa tai raapiessa se voi aueta uudelleen ja esim. tulehtua. HUOMIOI myös, että vaatteet tai kengät eivät hankaa.

Keskimääräinen paranemisaika tatuoinnissa on 2–3 viikkoa. Älä yritä nopeuttaa kuoriutuvan ihon irtoamista hankaamalla tai muilla keinoin. Vältä saunomista ensimmäisen viikon ajan tai niin kauan kun tatuoinnin päällä on rupea. Älä altista tatuointia auringonvalolle tai solariumille kuukauteen ja tämänkin jälkeen on hyvä käyttää suojakertoimilla varustettua aurinkorasvaa. Uusi iho on normaalia ohuempaa vielä pitkään, joten vältä raapimista ensimmäisten kuukausien ajan.

Jos sinulla herää kysymyksiä tatuoinnin jälkihoidosta, älä epäröi ottaa yhteyttä tatuoijaasi. Mikäli tatuointi alkaa tulehtua tai saat kuumetta, ota yhteys lääkäriin, jotta saat antibioottikuurin. Tämä voi tapahtua, jos tatuointiin pääsee bakteereja eli muista huolellisuus tatuoinnin hoitamisessa.

eslogo.png
  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
bottom of page